The Winter of Discontent

Pentru ca Linear A este un proiect pentru nopti cu temperatura de peste 20 de grade cred ca o sa il impingem pentru primavara/vara lui 2014.

Pina atunci insa dezvolt alte citeva proiecte bune pentru sezonul rece. Mi-a placut foarte mult furtuna de saptaminile trecute si voi scrie un scenariu despre o fata care se lupta printr-o astfel de vreme sa ajunga la malul unui Lac. Un Lac cu o faleza minunata si o asezare enolitica necunoscuta publicului larg. Asa ca vom astepta o furtuna sau si mai frumos un viscol puternic.

Mai este si un fel de documentar fictiv despre povestile din mintea noastra si cum ne ajuta si ne coordoneaza si structureaza interiorul si exteriorul. Un film care deocamdata se numeste Images of Rape. Mi-am dat seama ca suna foarte similar cu colectia de filme extreme Images of Death si cumva sint asemanatoare ca prezentare si mitologizare a realitatii si intelegere a realului ca o simpla stare de spirit (state of mind).

Si ar mai fi un film despre frica mea cea mai mare, erotismul homosexual, un film care deocamdata se numeste Gay Delights si este atinge fenomenul homo-erotic, nu stiu daca gay, in care barbati apeleaza la alti parbati pentru sex pentru ca este mai usor, mai pornografic si cu siguranta fara nici un sentiment.
Incercind sa gasesc ceva subiecte horror mi-am dat seama ca frica reala simt fata de homo-erotism si fata de intunericul fara limite si fara forma in care se pot naste toate posibilitatile monstrilor interiori datatori de durere. Frica de torutra fizica. Si cumva cele doua se pot insaila foarte interesant.
Sa vedem, inca sintem in stadiul de frustrare a scrierii scenariului, in care scenariul nu vrea de nici un fel sa coteasca asa cum vrei tu. Si un razboi plin de nervi izbucneste intre tine si personajele si lumea din scriitura.

va urma

0 ::

Post a Comment