Side Stories - Linear A

Linear A va fi acompaniat de alte citeva mici filme.

Un Lac - unde aflam mai multe despre relatia dintre Yba, Omondu si Constance si cum Yba foarte bolnava si dependenta de Omondu fuge catre nicaieri pina ajunge la Ecluza.

Camera Mica - unde il vom gasi pe Linn innainte de a incepe sa cinte ca sta singur intr-o camera de mai bine de un an. Si la care vine fosta si marea lui iubirea pentru a-l scapa cumva de acolo.

Initiation - este un performance in care Valerie impreuna cu sora ei Oana trec printr-o initiere bizara in care ei ii sint taiate hainele si este atinsa de 5 oameni deodata. Un ritual pentru a o ajuta sa poata sa se deschida emotional la apropierea corporala/emotionala cu ceialati oameni din grup. Dar vor aparea probleme si Valerie va fugi de toti si il va intilni pe Linn.

+ Joi Seara - despre o seara intre Sora Valeriei, Oana, si prietenul ei, seara in care afla ca este insarcinata si bolnava de hepatita C. Amindoi sint bolnavi. Un film despre 'asta e'-ul romanesc, atit de salvator.
Povestea este innaintea Linear A. Cumva explica legatura dintre Oana, Valerie si parintii lor. Stim din Linear A ca Valerie a plecat de acasa si nu mai vrea sa vorbeasca cu parintii ei.
 
+ Deleted Scenes 
- Omondu se intilneste prima data cu Linn si Valerie, acestia cintind in cimp linga cortul in care locuiesc.

0 ::

Post a Comment