VIETATI - DIY film project - post-cinema


Pregatim un alt film no-budget.


A contemplative film where after a stroke, Eva crosses Life as crossing the Bardos towards rebirth, in another story exploring the inexistence of Death.



4 personaje in deep muted suffering. 4 personaje cu sufletul deschis in fata greselilor si abuzurilor bunatatii si dragostei celorlalti.

VIETATI - a film about holding on so painfully on that little thing that makes us human.

Un film despre o fata care care atinge limita existentei ei, o fata care se crede moarta, care trece prin Bardo. In acelasi timp este o calatorie printr-o relatie complicata despre cautarea unui inteles al dragostei, after the damage has already been made.

"Eva s-a trezit dar nu a deschis ochii inca.  Asculta linistea din camera si de afara. Simte ca este prea dimineata dar nu mai poate sa doarma. O oboseala calda ii deschide ochii mari si frumosi, numai pe jumatate. Viseaza si este treaza. Isi simte gura incarcata cu un miros greu. Ochii plini de puchi si pielea matuita. Nu ii place de loc de ea. Vrea sa se ridice si sa se duca sa se spele – sa invie. Dar este bine in pat sub patura calda si pozitia ei este asa de comoda... Patul se misca. Teo se ridica incet. Este frig."

post-cinema
cinema du corp
non-drama 
.

0 ::

Post a Comment