MENO - performance 30'






Synopsis
Oameni albi care se chinuie, plante prinse intre pereti. Pereti arsi, vii, deveniti placenta, intr-un dublu ecran.

Echipa
Productie
Anda Petrache
Camera
Ana Draghici
Alexandra Burda
Dragos Butca
Regie/Sunet/Montaj
Stefanescu Andrei

Distributie:
Cristian Vasilica
Bogdan Draganescu
Valentina Chirita
Andreea Belu
Catrinel Catana
Alina Badea
Catalin Jugravu

Tehnice:
Digital Color
1.85
29'

Director's Statment
Lumea sociala este incompleta, fara posibilitatea unei harti reale. Cautatorii de adevar ajung foarte curind intr-o lume neexplorata si haotica. O lume din care incearca sa faca parte. O transformare lunga, anevoioasa si stranie. Undeva in afara vietii. In afara omului.

Curator's Statment
'Meno' un film-performance-audio-meditativ.
Venit parca sa faca putina lumina intr-un timp necunoscut, un barbat isi deapana catre sine in cuvinte , sirul gandurilor intr-un dublu ecran,  in care o jumatate devine ecoul celeilalte . Pe parcurs ne dam seama ca privitorul va ramane blocat in acest joc/ transfer vizual stanga-dreapta pana la final. Omul se risipeste in sine si in natura si intra intr-o realitate bizara in care nu avem personaje, nu avem nume, suntem toti acelasi lucru aruncat intr-o jugla, atat echipa cat si spectatorul.
Acest tablou este insotit de un audio deloc comod de muzica Noise. Nu ne da nimeni raspunsuri. Privitorul  este obligat sa ramana singur cu intrebarile sale alaturi de niste albe si primitive forme de viata fara identitate care se nasc si continua sa moara alaturi de otetari si ramasite ale unei civilizatii. 'Meno' are efect catharctic, fara sa ne dea prea mult, ne pune in situatia dificila sa ne infruntam moartea si reuseste in aceasta uniune de elemente sa ne ofere o micuta farama despre cum ar arata un adevar - Alexandra Burda - artist vizual




acum poate fi downloadat:

http://www.mediafire.com/?cf1io90xf03fg53
http://www.mediafire.com/?0q7i8bdhe867zfl
http://www.mediafire.com/?6z2jya4bb597ryp



























0 ::

Post a Comment